Ga naar de inhoud

Bouwet is de bemiddeling in bouw & techniek

Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en nauwe samenwerking met zowel bedrijven als kandidaten weten wij wat er nodig is binnen organisaties. Wij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen door de juiste mensen te vinden, een kans te geven en door te kunnen laten groeien.

Plezier
Plezier staat bij ons bovenaan. Plezier in ons werk, met elkaar en met iedereen waar wij mee samenwerken. Wij krijgen energie van mensen en willen dat iedereen plezier aan onze werkzaamheden beleeft. Daarom is plezier voor ons het belangrijkste.

Verbinden
Verbinden is de kern van onze organisatie. Door het verbinden van de juiste mensen komen we verder. Wij weten wat er speelt in de markt en zorgen voor de juiste match. Voor jou als professional en u als organisatie.

 Specialist
Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij zijn doelgericht, hebben kennis van de markt en weten waar we over praten.

 Kwaliteit
Door de nauwe samenwerking met zowel opdrachtgevers als kandidaten, maken wij alle ontwikkelingen direct mee binnen de branche. Hierdoor kunnen wij ons snel aanpassen aan de markt en kunnen wij kwaliteit blijven garanderen.

De kracht van mensen en bedrijven die doen

Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien. Daarom doen we er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Want die aanpakkers zijn de ruggengraat van onze economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. En daar zijn we al 25 jaar trots op.

Sneller, slimmer en makkelijker werk regelen

Zowel flexkrachten als opdrachtgevers zijn liever aan het werk, dan bezig met het regelen van werk. Daarom willen we het regelen van uitvoerend werk makkelijker maken. Dat doen we bijvoorbeeld door goede kandidaten en opdrachtgevers voor elkaar beter vindbaar en voorspelbaar te maken.

Oplossingsgericht en no-nonsense

Alles en iedereen binnen onze organisatie is erop gericht om opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel mogelijk te helpen. We bedenken slimme oplossingen voor alles wat het regelen van tijdelijk werk stressvol maakt. Doorlopend ontwikkelen en verbeteren we onze (persoonlijke en digitale) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van onze organisatiecultuur.