Ga naar de inhoud

Waarom kiezen voor een baan via BOUWET?

Bouwet is een van de specialisten op het gebied van arbeidsbemiddeling in de bouw & techniek in Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Door een nauwe samenwerking met een ontzettend grote groep opdrachtgevers in Nederland zijn we daarnaast altijd op de hoogte van wat er in de regio speelt. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op de wensen en behoeften die jij hebt bij een eventuele nieuwe baan. Doordat we zijn gespecialiseerd in het bemiddelen naar een vaste baan vinden wij het nog belangrijker dat jij meteen goed op je plek zit en tevens blijft zitten. Door niet alleen maar te kijken naar je vakinhoudelijke ontwikkeling maar zeker ook naar je persoonlijke ontwikkeling willen wij dit bewerkstelligen. Door het volgen van cursussen of trainingen die aansluiten bij jouw carrière proberen we je een extra zetje in de rug te geven.

Wat maakt Bouwet anders dan andere bureaus?

Bij Bouwet hebben we allemaal kennis van de bouw & techniek. Onze kennis, ervaring en samenwerkingen met zowel bedrijven als kandidaten in de bouw & techniek geven ons net dat stukje extra bagage. Om vanuit daar dan ook niet alleen match te kunnen maken maar vooral in te kunnen spelen op de echte behoeften van een kandidaat of klant. Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouw & techniek begrijpen wij je echt! Onze missie is om de Nederlandse bouw en techniek met onze vaklieden een extra zetje in de rug te geven.

Ik heb geen ervaring, kan BOUWET mij helpen aan een baan?

Ja dat kan zeker! Iedereen is ergens begonnen en in de bouw & techniek zijn er verschillende vacatures die geen directe werkervaring eisen. Dus als je graag wil leren en je hebt niet meteen een achtergrond in de bouw en/of techniek dan zijn er alsnog mogelijkheden voor jou.

Kan ik bij BOUWET terecht voor een tijdelijke baan?

Ja, dat is zeker weten mogelijk! Vaak is dit wel afhankelijk van het aantal jaar ervaring dat jij hebt en ook van de opdrachtgever. Uiteindelijk hebben wij namelijk altijd het doel om je te bemiddelen naar een vast baan bij onze opdrachtgever. Ben jij benieuwd naar wat er mogelijk is neem dan contact met ons op! Dit kan via info@bouwet.nl of via het contactformulier op onze pagina.

Hoe ziet het sollicitatieproces er bij bouwet uit?

Zoek in het vacature overzicht een vacature die je aanspreekt en reageer direct. Op die manier kom je in contact met ons en zullen wij kijken of deze vacature goed bij jou aansluit. Hoe de rest van het sollicicatieproces eruitziet kan je hier (als ze hier op klikken wil ik dat ze op de pagina komen van het sollicitatieproces) terugvinden.

 

Wat voor type dienstverbanden worden er aangeboden?

Bij Bouwet zal je vooral werkzaam zijn o.b.v. een fulltime dienstverband. Soms is er ook de mogelijkheid om parttime aan de slag te gaan maar dit is afhankelijk van de opdrachtgever en/of het project.

Werkt bouwet ook met ZZP’ers

Wij werken bij Bouwet voornamelijk met werknemers maar voor sommige projecten is een ZZP’er ook mogelijk. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact op via info@bouwet.nl of doormiddel van het contactformulier op onze pagina.

Wat houdt uitzenden of detacheren in?

Wij zijn een arbeidsbemiddelingsbureau. Dit betekent dat je bij Bouwet in dienst bent en wij je onderbrengen bij een opdrachtgever. Het doel is eigenlijk altijd dat je na een periode van 6 tot 12 maanden bij de opdrachtgever vast in dienst treedt. Wanneer jij werkzaam bent bij een van onze opdrachtgevers is Bouwet je formele werkgever.

Ik heb een baan via BOUWET maar wat doen zij nog meer?

Bouwet vindt het ontzettend van belang dat jij je niet alleen vaktechnisch ontwikkelt maar ook persoonlijk. Daarom proberen wij samen te kijken naar de mogelijkheden voor het volgen van cursussen en of opleidingen. Wij geven daarnaast ook advies op het gebied van salarisindicaties en eventuele andere arbeidsrechtelijke onderwerpen. Ook als jij straks bent overgenomen door een van onze opdrachtgevers blijven wij in contact. Zo kan je dus nog altijd terecht voor eventuele vragen over jouw carrière.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?

Bij bouwet proberen wij zo zorgvuldig mogelijk met de persoonsgegevens om te gaan. Hoe wij hier verder mee omgaan zullen we tevens ook in onze kennismaking toelichten. Wanneer wij je bijvoorbeeld voorstellen bij een van onze opdrachtgevers zullen wij dit altijd doen zonder eventuele persoons- of NAW-gegevens. Wil jij meer hierover weten? Lees dan ons privacy statement en/of cookiebeleid.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor bouwet?

Veel van onze opdrachtgevers hebben in de huidige technische markt hun handen vol aan hun core business (bouw & techniek). Het vinden van de juiste vaklieden bij jouw organisatie kost ontzettend veel tijd. Daarom kiezen zij er vaak voor om dit over te laten aan een echte specialist zoals bouwet. Onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw & techniek zorgt er dan ook voor dat wij een landelijk netwerk hebben van opdrachtgevers die met ons samenwerken.